Bart & Emilie – Courgette met citroengras en gember

Courgette met citroengras, gember en rode peper. Kruidig. Mild zuur met pit. Dat is Bart & Emilie van Lepelboom.

Bart & Emilie van Lepelboom. Foto AnneliesVerhelst

Bart & Emilie is een van de negen ‘hand made pickles‘ van Lepelboom: ambachtelijk gemaakte tafelzuren. De courgette heeft een hartige, Aziatische touch. Gember en citroengras, maar ook knoflook, rode peper en mosterdzaad. Afgemaakt met appelazijn. Verrassend lekker.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_077

Tafelzuur is heel lekker bij de borrel, de lunch en het diner. Het gaat uitstekend samen met kaas, worst en paté. Bij een broodje is wat tafelzuur los ernaast lekker fris en het ziet er mooi uit. Ook bij de borrel geeft een hapje tafelzuur tussendoor een aangename opkikker.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_078

Probeer het ook eens bij het diner. Klassiek bij de stampot of verrassend oosters met couscous.

icon64x64

Delicatessenzaak, traiteur, catering of horeca en interesse in onze producten? Bel of mail.

Willem 06-15315803  ||  willem@lepelboom.nl
Martijn 06-41269832  ||  martijn@lepelboom.nl