Fleur – Komkommer & ui met kurkuma en mosterdzaad

Komkommer en ui, kurkuma, dillezaad en mosterdzaad. Kruidig mild zoet-zuur. Dat is Fleur van Lepelboom.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_024

Fleur is een van de negen ‘hand made pickles‘ van Lepelboom: ambachtelijk gemaakte tafelzuren. Kurkuma (geelwortel), dillezaad en mosterdzaad geven de mix van ui en komkommer een kruidige, hartige, mild zoetzure smaak.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_081 Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_129Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_083

Tafelzuur is heel lekker bij de borrel, de lunch en het diner. Het gaat uitstekend samen met kaas, worst en paté. Bij een broodje is wat tafelzuur los ernaast lekker fris en het ziet er mooi uit. Ook bij de borrel geeft een hapje tafelzuur tussendoor een aangename opkikker.

Probeer het ook eens bij het diner. Klassiek bij de stampot of verrassend oosters met couscous.

icon64x64

Delicatessenzaak, traiteur, catering of horeca en interesse in onze producten? Bel of mail.

Willem 06-15315803  ||  willem@lepelboom.nl
Martijn 06-41269832  ||  martijn@lepelboom.nl