Jerry – Komkommer met een takje dille

Komkommer met een takje dille. Fris zuur. Dat is Jerry van Lepelboom.

jerry_tafelzuur

Jerry is een van de negen ‘hand made pickles‘ van Lepelboom: ambachtelijk gemaakte tafelzuren. De in wijnazijn ingelegde komkommer is heerlijk fris zuur. Een vleugje citroensap, wat zwarte peper en de verse dille geven deze traditionele komkommer-dille-pickle een fijne, zuivere smaak.

Tafelzuur is heel lekker bij de borrel, de lunch en het diner. Het gaat uitstekend samen met kaas, worst en paté. Bij een broodje is wat tafelzuur los ernaast lekker fris en het ziet er mooi uit. Ook bij de borrel geeft een hapje tafelzuur tussendoor een aangename opkikker.

Probeer het ook eens bij het diner. Klassiek bij de stampot of verrassend oosters met couscous.

icon64x64

Delicatessenzaak, traiteur, catering of horeca en interesse in onze producten? Bel of mail.

Willem 06-15315803  ||  willem@lepelboom.nl
Martijn 06-41269832  ||  martijn@lepelboom.nl