Sophie – Venkel met sinaasappel en lavendel

Venkel met uitgeperste sinaasappel en lavendel en korianderzaad. Fris zuur met een vleugje citrus. Dat is Sophie van Lepelboom.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_022

 

Sophie is een van de negen ‘hand made pickles‘ van Lepelboom: ambachtelijk gemaakte tafelzuren. De kenmerkende anijssmaak van venkel is super fris door de zure natuurazijn, waarbij de uitgeperste sinaasappel de smaak wat ronder maakt en de lavendel voor een verrassend accent zorgt.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_025

Tafelzuur is heel lekker bij de borrel, de lunch en het diner. Het gaat uitstekend samen met kaas, worst en paté. Bij een broodje is wat tafelzuur los ernaast lekker fris en het ziet er mooi uit. Ook bij de borrel geeft een hapje tafelzuur tussendoor een aangename opkikker.

Probeer het ook eens bij het diner. Klassiek bij de stampot of verrassend oosters met couscous.

icon250x250

Delicatessenzaak, traiteur, catering of horeca en interesse in onze producten? Bel of mail.

Willem 06-15315803  ||  willem@lepelboom.nl
Martijn 06-41269832  ||  martijn@lepelboom.nl