Pickles // Tafelzuur

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_021

 

In New York zijn ‘pickles‘ al jaren hot. Geen sandwich zonder frisse kruidige pickles, de ingelegde groente die door het bad van speciaal kruidenazijn extra smaak heeft gekregen. Ook in Nederland rukt bijzonder tafelzuur op. Steeds meer chefs experimenteren in hun restaurant met het maken van tafelzuur. Zij serveren pickles als opfrissend hapje bij worst, paté en kaas. Maar ook bij de stampot of couscous. Door de kruidige verfrissende smaak krijgt de rest van het eten een zetje. Je proeft meer en verlangt opgefrist naar meer.

Nu kan iedereen ook thuis de zes bijzonder lekkere varianten tafelzuur van Lepelboom eten. Handmade, in Amsterdam. Restaurantkwaliteit thuis.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_143

Steeds meer cafés en restaurants kiezen voor de uitstekende kwaliteit en het gemak van Lepelboom’s tafelzuren – simpelweg omdat het zo lekker is bij de lunch, de borrel en bij de avondmaaltijd.

Lepelboom_AnneliesVerhelstFotografie_020

icon64x64