Willem – Radijs met citroengras en zeezout

Radijs met citroengras en zeezout. Opwekkend friszuur. Dat is Willem van Lepelboom.

lepelboom_willem_pickle_radijs

Willem is een van de negen ‘hand made pickles‘ van Lepelboom: ambachtelijk gemaakte tafelzuren. Willem is behoorlijk heftig: de radijs is scherp en de azijn extra zuur (door extra citroensap). Maar het zout en citroengras zorgen voor de zachte kant van Willem. Verrassend lekker.

Tafelzuur is heel lekker bij de borrel, de lunch en het diner. Het gaat uitstekend samen met kaas, worst en paté. Bij een broodje of tosti is wat tafelzuur los ernaast lekker fris en het ziet er mooi uit. Ook bij de borrel geeft een hapje tafelzuur tussendoor een aangename opkikker.

Probeer het ook eens bij het diner. Klassiek bij de stampot of verrassend oosters met couscous. Ook bij een salade of bij vis is Willem een fijne smaakmaker.

icon250x250

Delicatessenzaak, traiteur, catering of horeca en interesse in onze producten? Bel of mail.

Willem 06-15315803  ||  willem@lepelboom.nl
Martijn 06-41269832  ||  martijn@lepelboom.nl